Kosten

Om lid te zijn van OSV Veenendaal dient er eenmalig inschrijfgeld van € 10,– betaald te worden en daarnaast dient de jaarlijkse contributie betaald te worden. De contributie bedraagt op dit moment € 160,– per jaar (tarief 2017) en wordt in twee delen geint. Deel 1 in januari en deel 2 in juli. De contributie dient overgemaakt te worden op bankrekening NL38 ABNA 0462 2336 85 t.n.v. Onderwatersport Vereniging Veenendaal.

Opleidingskosten zijn € 95,– voor zowel de 1-sters, 2-sters als 3-sters opleiding (incl. lespakket en brevetregistratiekaart).

Vergelijking Kosten Tabel OSV Veenendaal 4Divers Veenendaal DiscoveryDivers Veenendaal
NOB 1* (PADI Open Water) E95,- E445,- E599,-
NOB 2* (PADI Advanced Open Water) E95,- E285,- E399,-

Discovery Divers prijzen: https://www.ddivers.nl/het-begin-van-je-duikavontuur/discover-scuba-diving/
4Divers prijzen: https://www.dive4all.nl/cursussen/prijzen

Bij het lidmaatschap van OSV Veenendaal wordt je ook ingeschreven bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Dit zit bij het lidmaatschapstarief in. Naast een duikverzekering zijn er nog andere voordelen aan het lidmaatschap van NOB; deze lees je hier terug.

Lidmaatschap van een vereniging is veelal een goedkopere manier om de duiksport te boefenen dan via een commerciele partij. Zo kun je via onze vereniging praktisch alle door de NOB aangeboden opleidingen en trainingen tegen een scherp tarief volgen omdat wij als vereniging veelal met vrijwillige instructeurs werken. Plus na je lidmaatschap heb je een leuke groep om gezamenlijk mee te duiken.

opleidingen
Meer informatie over de duikopleidingen van de NOB vindt je op deze link.

Wil je lid worden of een specifieke opleiding bij ons volgen neem dan contact op.